Wyroby z tej mieszanki charakteryzują się bogatym, korzennym aromatem oraz niezwykłym smakiem. Oprócz tego ciasta z mieszanki Piernik cechuje długotrwała świeżość.
Receptury na:
Dostępne do pobrania w karcie produktu.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA Piernik |
1 000 |
|
Jajka |
300 |
|
Olej roślinny |
300 |
|
Marmolada |
300 |
|
Woda |
70 |
|
Bakalie |
– |
|
Razem |
1 970 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | 5’ |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA Piernik |
1 000 |
|
Jajka |
450 |
|
Olej roślinny |
400 |
|
Marmolada |
– |
|
Woda |
100 |
|
Bakalie |
– |
|
Razem |
1 950 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | 4’ |
| Formownie | Forma |
| Wypiek | 40′-50′ / 180ºC |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA Piernik |
1 000 |
|
Jajka |
300 |
|
Olej roślinny |
300 |
|
Marmolada |
300 |
|
Woda |
100 |
|
Bakalie |
– |
|
Razem |
1 950 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | 4’ |
| Formownie | Blacha |
| Wypiek | 40′-50′ / 180ºC |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA Piernik |
1 000 |
|
Jajka |
500 |
|
Olej roślinny |
300 |
|
Marmolada |
– |
|
Woda |
50 |
|
Bakalie |
750 |
|
Razem |
2 600 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | 4’ |
| Formownie | Blacha |
| Wypiek | 40′-50′ / 180ºC |