Przejdź do treści
Lesaffre Polska – Miejsce innowacyjnych rozwiązań piekarniczych
Produkty
Nowości
Drożdże
Zakwasy
Polepszacze
O Nas
O Nas
Commitments
Aplikacja
Noty prawne
Odpowiedzialność społeczna
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Kariera
Dlaczego warto pracować z nami?
Działy
Etapy procesu rekrutacji
Oferty pracy
Q&A
Praktyki
Staże, praktyki i stypendia
Kontakt
Produkty
Nowości
Drożdże
Zakwasy
Polepszacze
O Nas
O Nas
Commitments
Aplikacja
Noty prawne
Odpowiedzialność społeczna
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Kariera
Dlaczego warto pracować z nami?
Działy
Etapy procesu rekrutacji
Oferty pracy
Q&A
Praktyki
Staże, praktyki i stypendia
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Strona główna
Produkty
Nowości
Drożdże
Polepszacze
Mieszanki piekarskie i cukiernicze
Zakwasy
Korektory młynarskie
Nawozy
Receptury
Strona główna
Produkty
Nowości
Drożdże
Polepszacze
Mieszanki piekarskie i cukiernicze
Zakwasy
Korektory młynarskie
Nawozy
Receptury
Kariera
Oferty pracy
Etapy procesu rekrutacji
Dlaczego warto pracować z nami?
Działy
Staże, praktyki i stypendia
Q&A
O Nas
Lesaffre w polsce i na świecie
Certyfikaty
Polityka Zarządzania Bezpieczeństwem, Jakością i Środowiskiem
Współpraca/ Warunki ogólne zakupów
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Noty prawne
Dla akcjonariuszy
Kontakt
Kariera
Oferty pracy
Etapy procesu rekrutacji
Dlaczego warto pracować z nami?
Działy
Staże, praktyki i stypendia
Q&A
O Nas
Lesaffre w polsce i na świecie
Certyfikaty
Polityka Zarządzania Bezpieczeństwem, Jakością i Środowiskiem
Współpraca/ Warunki ogólne zakupów
Społeczna odpowiedzialność biznesu
Noty prawne
Dla akcjonariuszy
Kontakt
RECEPTURY
Maxi Ziarno – receptura
Zobacz więcej
Pieczywo ziarniste o niskim indeksie glikemicznym – receptura
Zobacz więcej
Receptury słodkie z użyciem Crème de Levain
Zobacz więcej
Best Cream
Zobacz więcej
Biszkopt Extra 100% – receptura
Zobacz więcej
Brioche – receptura
Zobacz więcej
Ciasto Parzone – receptura
Zobacz więcej
Cookies Czekoladowe – receptura
Zobacz więcej
Zobacz więcej