Poprzez doskonały dobór składników w odpowiednich proporcjach stworzyliśmy wysokiej jakości mieszankę, która zadowoli gusta waszych klientów. Kruche Extra nie zawiera sztucznych barwników, przez co zyskuje tak pożądany przez konsumentów smak domowych wypieków.
Receptury:
Do pobrania w karcie produktu.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka |
1 000 |
|
Margaryna 80% |
450 |
|
Jajka |
50 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | 3′ do 4’ |
| Formownie | wg uznania |
| Wypiek | Zależy od gotowego wyrobu |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka |
1 000 |
|
Puffy Pasty |
150 |
|
Margaryna 80% |
150 |
|
Jajka |
125 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | 3′ do 4’ |
| Formownie | wg uznania |
| Wypiek | Zależy od gotowego wyrobu |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mąka pszenna 500 |
300 |
|
Margaryna 80% |
300 |
|
Mieszanka |
100 |
|
Cukier |
100 |
|
Jajka |
50 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | do uzyskania jednolitej masy |
| Formownie | wg uznania |
| Wypiek | 170-210°C : 10-15 minut, do uzyskania rumianego koloru |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka |
500 |
|
Mąka pszenna |
500 |
|
Woda |
250 |
|
Margaryna 80% |
200 |
|
Cukier |
100 |
|
Jajka |
100 |
|
Drożdże Lesaffre |
60 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | do uzyskania jednolitej masy |
| Formownie | kształt rogalika |
| Wypiek | 170-210°C : 10-15 minut, do uzyskania rumianego koloru |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka |
1 000 |
|
Margaryna |
450 |
|
Jajka |
50 |
|
Kakao |
25 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie (spirala) | do uzyskania jednolitej masy (masa kakaowa osobno) |
| Formownie | krążki |
| Wypiek | 170-210°C : 15-20 minut |