Dzięki idealnie skomponowanym składnikom Jogo de luxe nadaje wyrobom delikatny smak i aromat oraz niezwykle apetyczny wygląd. oprócz walorów smakowych mieszanka charakteryzuje się również bardzo istotnymi cechami technologicznymi, takimi jak: długotrwała świeżość, duża objętość oraz ekonomiczność stosowania.
Jogo de luxe daje szeroki wachlarz zastosowań. może być bazą do przygotowania ciast z owocami świeżymi, mrożonymi, różnymi nadzieniami i kremami.
Receptury na:
Dostępne do pobrania w karcie produktu.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA |
1 000 |
|
Jaja |
300 |
|
Olej |
300 |
|
Woda |
300 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 5’ |
| Formownie | blacha |
| Wypiek | 170 – 180°C / 40′ – 50′ |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA |
1 000 |
|
Jaja |
300 |
|
Olej |
300 |
|
Woda |
300 |
|
Rodzynki |
150 |
|
Skórka pomarańczowa |
50 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 5’ |
| Formownie | blacha |
| Wypiek | 170 – 180°C / 40′ – 50′ |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA |
1 000 |
|
Jaja |
300 |
|
Olej |
300 |
|
Woda |
300 |
|
Kakao |
20 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 5’ |
| Formownie | blacha |
| Wypiek | 170 – 180°C / 40′ – 50′ |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA |
1 000 |
|
Jaja |
300 |
|
Olej |
300 |
|
Woda |
300 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 5’ |
| Formownie | blacha |
| Wypiek | 170 – 180°C / 25′ – 30′ |