Użycie mieszanki Biszkopt Extra pozwala na skrócenie czasu produkcji ciasta biszkoptowego przy równoczesnym zminimalizowaniu zagrożeń. Mieszanka gwarantuje wysoką i niezawodną jakość produktu końcowego bez względu na jego rodzaj. Biszkopt Extra 100% to doskonała baza dla twoich: rantów, korpusów, rolad oraz wszelkiego rodzaju ciast na bazie ciasta biszkoptowego.
Receptury na:
Dostępne do pobrania w karcie produktu.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka Brownie |
1000 |
|
Jaja świeże |
200 |
|
Olej |
200 |
|
Woda |
100 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 4’ |
| Formownie | forma |
| Wypiek | 180-200°C / 30-35 minut. |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka Brownie |
1000 |
|
Jaja świeże |
200 |
|
Olej |
200 |
|
Woda |
100 |
|
Orzechy włoskie/laskowe |
200 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 4’ |
| Formownie | forma |
| Wypiek | 180-200°C / 30-35 minut. |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka Brownie |
1000 |
|
Jaja świeże |
200 |
|
Olej |
140 |
|
Woda |
100 |
|
Śmietanka 30% |
60 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 4’ |
| Formownie | forma |
| Wypiek | 180-200°C / 30-35 minut. |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka Brownie |
1000 |
|
Jaja świeże |
200 |
|
Olej |
200 |
|
Woda |
100 |
|
Kajmak (posmarować po wypieczeniu) |
700 |
|
Masło orzechowe (posmarować po wypieczeniu) |
500 |
|
Ganache czekoladowy (posmarować po wypieczeniu) |
400 śmietanki 30%+ 600 czekolady |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 4’ |
| Formownie | forma |
| Wypiek | 180-200°C / 30-35 minut. |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mieszanka Brownie |
1000 |
|
Jaja świeże |
200 |
|
Olej |
200 |
|
Woda |
100 |
| Blat kokosowy | |
|
Mieszanka COCO’S MIX |
1000 |
|
Mieszanka BEST CREAM |
55 |
|
Piana z białek |
200 |
|
Piana z białek |
400 śmietanki 30%+ 600 czekolady |
|
Cukier |
100 |
|
Olej |
25 |
|
Woda |
420 |
| Sposób wytwarzania – blat brownie | |
| Miesienie | 4’ |
| Formownie | forma |
| Wypiek | 180-200°C / 30-35 minut. |
| Sposób wytwarzania – blat kokosowy | |
| Miesienie | 4’ (po tym czasie dodać białka i cukier) |
| Formownie | forma |
| Wypiek | 180-200°C / 30-35 minut. |