Idealnie nadaje się jako dodatek oraz jako dekoracja do ciast i deserów. Doskonały na zimno, jak i do zapieku.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Inventis Best Cream |
350 – 400 |
|
Letnia, przegotowana woda |
1000 |
Wytwarzanie:
Wymieszać na średnich lub szybkich obrotach 4 min do równomiernego połączenia się składników.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Inventis Best Cream |
350 – 400 |
|
Letnia, przegotowana woda |
1000 |
|
tłuszcz (masło/margaryna) |
600 – 700 |
|
cukier-puder |
250 |
Wytwarzanie:
Wodę i Best Cream wymieszać na średnich lub szybkich obrotach 4 min. Tłuszcz z cukrem-pudrem napowietrzyć rózgą na szybkich obrotach 5-6 min. Następnie połączyć obydwa, mieszać na szybkich obrotach 5-6 min.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Inventis Best Cream |
350 – 400 |
|
cukier-puder |
100 |
|
masa serowa |
650 |
|
letnia przegotowana woda |
550 |
|
jaja |
100 |
Wytwarzanie:
Wymieszać wszystkie składniki przez 5 min na średnich lub szybkich obrotach do uzyskania jednolitej masy.