Best Cream, to aksamitny, gładki krem o smaku i zapachu wanilii oraz delikatnej i gładkiej konsystencji.
Idealnie nadaje się jako dodatek oraz jako dekoracja do ciast i deserów. Doskonały na zimno, jak i do zapieku.
Idealnie nadaje się jako dodatek oraz jako dekoracja do ciast i deserów. Doskonały na zimno, jak i do zapieku.
Składniki | Surowce [g] |
Inventis Best Cream | 350 - 400 |
Letnia, przegotowana woda | 1000 |
Wytwarzanie:
Wymieszać na średnich lub szybkich obrotach 4 min do równomiernego połączenia się składników.
Składniki | Surowce [g] |
Inventis Best Cream | 350 - 400 |
Letnia, przegotowana woda | 1000 |
tłuszcz (masło/margaryna) | 600 - 700 |
cukier-puder | 250 |
Wytwarzanie:
Wodę i Best Cream wymieszać na średnich lub szybkich obrotach 4 min. Tłuszcz z cukrem-pudrem napowietrzyć rózgą na szybkich obrotach 5-6 min. Następnie połączyć obydwa, mieszać na szybkich obrotach 5-6 min.
Składniki | Surowce [g] |
Inventis Best Cream | 350 - 400 |
cukier-puder | 100 |
masa serowa | 650 |
letnia przegotowana woda | 550 |
jaja | 100 |
Wytwarzanie:
Wymieszać wszystkie składniki przez 5 min na średnich lub szybkich obrotach do uzyskania jednolitej masy.