Lesaffre Polska – Miejsce innowacyjnych rozwiązań piekarniczych

Croissantowe Extra

Mieszanka do wyrobu ciast drożdżowych półfrancuskich

Mieszanka jest szczególnie polecana do produkcji croissantów oraz innych ciastek półfrancuskich z nadzieniami. Delikatny, „listkowy” miękisz o równomiernej strukturze, połączony z dużą objętością to główne zalety tego produktu. Mieszanka gwarantuje szybkość i łatwość wykonania poprzez skrócenie tradycyjnych metod oraz satysfakcjonującą objętość.

opakowanie

worek 25 kg

Termin przydatności

9 miesięcy

Dozowanie

20% w stosunku do mąki, czyli 20 kg mieszanki na 100 kg mąki

Zalety:

➔ łatwość i szybkość wykonania

delikatny, „listkowy” i świeży miękisz

regularna struktura miękiszu

doskonała powtarzalność

➔ długotrwała świeżość*
* dotyczy produktów pakowanych (foliowanych)

Pliki do pobrania

Karta produktu

Nasze zobowiązania

Inne produkty