Lesaffre Polska – Miejsce innowacyjnych rozwiązań piekarniczych

Extra Babka toffi- receptura

Mieszanka do wyrobu ciast biszkoptowo-tłuszczowych o smaku toffi

Mieszanka extra babka o smaku toffi to wysokiej jakości produkt o głębokim i intensywnym aromacie toffi. Delikatny, drobno porowaty miękisz oraz atrakcyjny smak i wygląd ciasta to tylko niektóre z zalet tej mieszanki. Extra babka o smaku toffi to idealna propozycja do wyrobu m.in. różnego rodzaju babek, muffinek, blatów i ciast.

Babka

Składniki

Surowce [g]

Mieszanka Extra Babka o smaku toffi

1 000

Jajka

500

Olej

500

Woda

100

Sposób wytwarzania
Miesienie rózga 6′
Formownie forma
Wypiek 170 – 180°C / 40′ – 50′

Blaty

Składniki

Surowce [g]

Mieszanka Extra Babka o smaku toffi

1 000

Jajka

500

Olej

500

Sposób wytwarzania
Miesienie rózga 6′
Formownie blacha
Wypiek 170 – 180°C / 40′ – 50′

Produkty wykorzystane w recepturze

Pliki do pobrania

Karta produktu