Użycie mieszanki Biszkopt Extra pozwala na skrócenie czasu produkcji ciasta biszkoptowego przy równoczesnym zminimalizowaniu zagrożeń. Mieszanka gwarantuje wysoką i niezawodną jakość produktu końcowego bez względu na jego rodzaj. Biszkopt Extra 100% to doskonała baza dla twoich: rantów, korpusów, rolad oraz wszelkiego rodzaju ciast na bazie ciasta biszkoptowego.
Receptury na:
Dostępne do pobrania w karcie produktu.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Biszkopt Extra 100% |
1000 |
|
jaja świeże |
500 |
|
woda |
250 |
|
razem |
1750 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 8’ |
| Formownie | rant |
| Wypiek | 180°C / 35′ – 40′ |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Biszkopt Extra 100% |
1000 |
|
jaja świeże |
1000 |
|
woda |
200 |
|
razem |
2200 |
| Sposób wytwarzania | |
| Miesienie | 8’ |
| Formownie | rant |
| Wypiek | 220 – 230°C / 6′ – 8′ |