Mieszanka Extra Babka zapewnia produkt o wyrównanej i delikatnej strukturze miękiszu oraz delikatnej, jasnobrązowej skórce. Mieszanka gwarantuje łatwość i szybkość wykonania babek oraz powtarzalną jakość wypieków. Dodatkową zaletą EXTRA BABKI jest długi termin przydatności do spożycia wyrobu gotowego.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA |
1 000 |
|
Jajka |
450 |
|
Olej |
400 |
|
Woda |
100-150 |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA |
900 |
|
Mąka pszenna T450 |
100 |
|
Jajka |
450 |
|
Olej |
400 |
|
Woda |
150 |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
MIESZANKA |
850 |
|
Mąka pszenna T450 |
150 |
|
Margaryna |
400 |
|
Jajka |
400 |
|
Owoce kandyzowane |
500 |
|
Mąka do obtoczenia owoców |
100 |