Są to bułki drożdżowe, paluchy maślane, chałki oraz babki z bakaliami. Dzięki doskonale dobranym składnikom otrzymujecie państwo produkt o wyrazistym maślano-waniliowym smaku oraz długim terminie przydatności do spożycia gotowego wyrobu.
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mąka pszenna T500 |
1 000 |
|
Mieszanka |
200 |
|
Cukier |
150 |
|
Jajka |
100 |
|
Tłuszcz (margaryna+olej) |
80+40 |
|
Drożdże |
60 |
|
Woda |
ok. 450-460 |
|
Składniki |
Surowce [g] |
|
Mąka pszenna T500 |
1 000 |
|
Mieszanka |
200 |
|
Cukier |
80 |
|
Margaryna |
50 |
|
Drożdże |
60 |
|
Woda |
620 |