Lesaffre Polska – Miejsce innowacyjnych rozwiązań piekarniczych

Biszkopt Extra 100%

Mieszanka do wyrobu ciast biszkoptowych

Użycie tej mieszanki nie tylko skraca czas produkcji, ale również niweluje ewentualne zagrożenia produkcyjne. Biszkopt extra gwarantuje wysoką i niezawodną jakość produktu końcowego bez względu na jego rodzaj. Produkt ten stanowi doskonałą bazę dla: rantów, korpusów oraz wszelkiego rodzaju ciast na bazie ciasta biszkoptowego. Biszkopt extra cechują delikatny i puszysty miękisz oraz jednorodna struktura ciasta. Użyty na spody przyjmuje dużą ilość syropu.

opakowanie

worek 25 kg

Termin przydatności

9 miesięcy

Dozowanie

100% mieszanki bez dodatku mąki

Zalety:

jednorodna struktura ciasta

delikatny i puszysty miękisz

➔ duża objętość finalnego produktu

dobra świeżość finalnego produktu

➔ prostota i powtarzalność wykonania

wszechstronność zastosowania: ranty, rolady, korpusy, spody

biszkopt przyjmuje dużą ilość nakropki

Biszkopt Extra 100% doskonale sprawdza się przy produkcji rolad, gdyż ciasto wykazuje dużą
elastyczność przy zwijaniu

Pliki do pobrania

Karta produktu

Nasze zobowiązania

Inne produkty