Bonvital wyróżniają naturalny skład oraz wysoka zawartość błonnika pokarmowego w wyrobach gotowych – 8,3 g na 100 g. W pieczywie tym obecne są siemię lniane oraz ziarna słonecznika. Dzięki zawartości słodu jęczmiennego i żytniego ma ciekawy i oryginalny smak. po wypieku chleb długo zachowuje świeżość. pieczywo to doskonale wpisuje się we wszechobecnie panujący trend zdrowego odżywiania. Bonvital jest smaczny, pożywny i pełen ziaren.
➔ wysoka zawartość błonnika pokarmowego 8,3 g na 100 g
➔ naturalny skład – czysta etykieta
➔ ciekawy, oryginalny smak – to zasługa słodu jęczmiennego i żytniego
➔ wilgotny i równomierny miękisz
➔ pieczywo długo zachowuje świeżość
➔ niepowtarzalny smak i aromat naturalnego pieczywa
➔ prostota wykonania
➔ obecność siemienia lnianego oraz ziaren słonecznika, które są cennym źródłem wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika, witamin z grupy B, E oraz
składników mineralnych