YEAST, BREAD, TASTE

Bakery

  • Graham

    Mieszanka piekarska produkcji pieczywa pszennego na bazie mąki typu Graham

    See more
  • Znakomity

    See more
  • Żytni

    ŻYTNI to mieszanka chlebowa do produkcji tradycyjnego pieczywa żytniego. W mieszance żytni, oprócz mąki żytniej, zajdują się również ziarna słonecznika oraz siemię lniane. Pieczywo z mieszanki chleba żytniego z całą pewnością można polecić wszystkim osobom, które dbają o zdrowie. Pieczywo z tej mieszanki jest mniej kaloryczne, co powoduje, że stanie się sprzymierzeńcem osób dbających o nienaganną sylwetkę. Dzięki wyjątkowo dużej zawartości błonnika pieczywo z tej mieszanki wywiera korzystny wpływ na układ pokarmowy.

    See more
  • Gryczany

    Mieszanka piekarska do produkcji pieczywa pszenno - żytniego metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Promyk

    Mieszanka piekarska do produkcji pieczywa pszenno - żytniego metodą bezpośrednią.

    See more
  • Chleb "Junak"

    Mieszanka piekarska zawierająca unikalne połączenie prozdrowotnych dodatków piekarskich z sypką przefermentowaną mąka żytnia. Umożliwia produkcję pieczywa o szczególnie wysokich walorach odżywczych i zdrowotnych będącego cennym suplementem codziennej diety.

    See more
  • Chleb "Huzar"

    Mieszanka do produkcji chleba i bułek metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Chleb "Orkiszowy"

    Mieszanka piekarska na bazie mąki orkiszowej do produkcji pieczywa orkiszowego metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Dyniowo_Marchwiowy

    Mieszanka piekarska z dodatkiem dyni i marchewki do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Chleb "Natural"

    sdafdsf

    See more
  • Chleb "Panitalia"

    sdf

    See more
  • Chleb "Saski"

    Mieszanka Chleba Saskiego to wyjątkowo trafne połączenie mąk z bardzo wysoką zawartością ziaren (ok. 80 %), które nadają pieczywu wyrazisty smak oraz czynią atrakcyjnym pod względem dietetycznym. Dzięki dużej zawartości nasion oleistych pieczywo to wzbogaca naszą dietę w kwasy tłuszczowe omega-3, które zapobiegają chorobom układu krążenia i sprzyjają prawidłowej pracy mózgu. Dzięki zawartości witaminy E, pieczywo korzystnie wpływa na pracę serca, przeciwdziała zaćmie, miażdżycy, udarowi mózgu oraz pomaga obniżyć ciśnienie krwi.

    See more
  • Kanapkowy z zieloną cebulką

    Mieszanka piekarska z dodatkiem cebuli i szczypioru do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Kanapkowy z koperkiem

    Mieszanka piekarska z dodatkiem koperku do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Meksykański

    Mieszanka piekarska z dodatkiem papryki i czosnku do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Wojak

    asdf

    See more
  • Sojowy

    Sojowy

    See more
  • Chleb Helios

    Cleb Helios

    See more
  • Chleb Sycylijski

    Mieszanka piekarska z dodatkiem suszonych pomidorów oraz pieprzu do produkcji pieczywa metodą bezpośrednią (bez zakwasu).

    See more
  • Chleb Bałkański

    Chleb Bałkański

    See more
  • Ritesa

    Uniwersalny zakwas chlebowy do pieczywa żytniego i mieszanego, zapewniający wysoką jakość wypieku. Nadaje pieczywu doskonałe cechy organoleptyczne, charakterystyczne dla naturalnej fermentacji ciasta

    See more
  • S400

    W 100% naturalny zakwas żytni, o charakterystycznych walorach smakowo zapachowych, typowy dla naturalnej fermentacji ciasta. Dodawany bezpośrednio do mąki przed miesieniem, bez konieczności uwadniania.

    See more
  • Ciabatta

    Mieszanka piekarska do wyrobu pieczywa typu włoskiego

    See more