Wyszukaj produkt

  • Szukaj
  • Miejsce na baner

Produkty

Jogo de Luxe oprócz walorów smakowych posiada również niezwykle istotne cechy technologiczne, takie  jak: długotrwała świeżość,  duża objętość oraz ekonomiczność stosowania. Jogo de luxe daje szeroki wachlarz zastosowań, może być bazą do przygotowania ciast z owocami świeżymi, mrożonymi, różnymi nadzieniami i kremami.

ZALETY 

  • naturalny smak  ciasta jogurtowego 
  • duża objętość gotowych wyrobów 
  • puszysty i wilgotny miękisz 
  • długotrwała świeżość wypieków 
  • gwarancja dobrego utrzymania owoców i nadzienia na wierzchu
  • ekonomiczność stosowania 
  • prosta technologia przygotowania ciasta na bazie tej mieszanki 
  • różnorodność zastosowań

Wytwarzanie:

Jogo de Luxe (receptura podstawowa)

Mieszanka Jogo de luxe 1 000 g

Jaja 300 g

Olej 300 g

Woda 300 g

Mieszanie 5'

Wszystkie składniki ciasta wymieszać mieszadłem płaskim ramowym przez 5 minut na średnich obrotach. Następnie wyłożyć na blachę, dekorować świeżymi lub mrożonymi owocami, kremem Best Cream lub nadzieniem termostabilnym Amarena i wypiekać w temperaturze 170-180°C przez 40-50 minut.

WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Produkt przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu, w suchym i przewiewnym miejscu, bez dostępu światła słonecznego (maksymalna temperatura 25°C).



Dostępne opakowania
worek 25 kg
Ulotka reklamowa pobierz PDF