Praktyczne, bezpieczne i wydajne rozwiązanie pozwalające na przygotowanie najwyższej jakości chleba organicznego
Certyfikowana organiczność zgodnie z nowymi regulacjami Unii Europejskiej!
- Nasze drożdże powstają z surowców potwierdzonych certyfikatem bio, według metody uprawy nienaruszające równowagi ekologicznej oraz przyjaznych dla środowiska.
- Nasze procesy przemysłowe są bezpieczne i zabezpieczone, aby uniknąć ryzyka zanieczyszczenia krzyżowego oraz gwarantują absolutną identyfikację za pomocą zautomatyzowanych systemów kontroli, ulepszonych procedur czyszczenia oraz płukania, a także racjonalnego przechowywania.
- Nasze drożdże mają wysoką zdolność fermentacji, aby zagwarantować doskonale kontrolowany proces pieczenia.
- Niezawodność Nasze drożdże organiczne zostały przebadane i są popularne wśród piekarzy ze względu na jakość oraz niezawodność, niezależnie od zastosowania: słodkie, normalne lub kwaśne ciasto.